A 10 legfontosabb érv, hogy miért a MEDITOR mellett döntsön…

Bárki használja úgy érzi, mintha kizárólag csak neki írták volna
A MEDITOR5 olyan integrált informatikai rendszer, mely az egészségügyi alapellátási szolgáltatók tevékenységének szinte minden részét kiszolgálja, így ideális munkaeszköze orvosnak, nővérnek egyaránt.

Páratlan, egyedülálló arculata van
a képernyők letisztult megjelenése kényelmes és gyors programhasználatot biztosít, melyet még fokozhatnak az indítóikonok önálló összeállításával. Így a szokásos tevékenységek bármikor és egyszerűen elindíthatók.


Online kapcsolatok automatizmusa Interneten keresztül
Ha van a rendelőben internet, akkor számos előny élvezője lehet. Nemcsak az előírás szerinti Taj ellenőrzés gondját, de a program frissítéseinek manuális módját is elfeledheti, mert mindezt automatikusan elvégzi Ön helyett a rendszer.


Számítógéphálózatok automatikus létrehozása
Csupán számítógép kell hozzá, mert az ingyenesen biztosított hálózati munkaállomás programmal minden eddiginél egyszerűbben hozhat létre hálózatos rendszert. A kapcsolatkiépítés szaktudást igénylő munkáját csak bízza a programjára!


Munkaállomásait önmaga frissentartja
Nem lesz gondja a hálózati munkaállomások frissítésére sem! Akár manuálisan akár internetről is frissíti rendszerét, a hálózati munkaállomás mindenkor automatikusan tölti le az új verziót.

Igazi együttdolgozást és munkamegosztást biztosít
Akár egy helyiségben, akár külön – egymás zavarása nélkül – azonos betegen is folytatható hálózati együttdolgozás. Kézreálló üzenőrendszere által folyamatos kapcsolat tartható orvos- nővér- és recepció között.

Biztonság mindenek felett
Nyugodt szemlélője lehet a verziófrissítésnek. A rendszer-visszaállítás szolgáltatás folyamatosan figyeli a szoftverfrissítés alatt végrehajtódó konverziós folyamatot, és esetleges hiba felléptekor a rendszert adatvesztés nélkül visszaállítja az előző állapotba.

Szabadon installálható
Önnek rendelkezésére áll a teljes telepítő készlet. Ez a tulajdonlás valódi érzését adja, hisz teljes függetlenséggel áttelepítheti, újratelepítheti legalizált programját. Ez ad lehetőséget kritikus esetben egy teljesen új, működő program beindításához is.

Sosem marad magára
Ön bármikor engedélyezheti, hogy terméktámogatási szakemberünk távsegítség szolgáltatással az Ön számítógépét távolról vezérelve bemutasson valamely folyamatot, vagy segítsen elhárítani a hibát. 

Klónozással megtöbbszörözheti programját
Ha a munka elvégzéséhez kevés az egy munkahely, vagy mobil gépet is akar használni, programját megtöbbszörözheti. Eddig elképzelhetetlennek tűnt lehetőség, hogy az egymástól távol lévő másolatokon is – akár napokon át – munkát végezzenek, miközben a rendelői gép is működik. (Például társközségekben). Most megteheti, mert a beépített szinkronizáló modullal a programok bármikor „összemoshatók”.