Programjaink

Háziorvosoknak

Háziorvosi rendelők számára nyújt teljeskörű informatikai szolgáltatást. A rendszer felnőtt és gyermek ellátások kiszolgálására egyaránt felkészített, így vegyes praxisok működtetőinek is ajánljuk. Beépített moduljainak köszönhetően a társközségtől a kézipatikáig minden ez ideig problémás feladatra biztonságos megoldást nyújt. 

Magánorvosoknak

OEP finanszírozási szerződést nem kötött alap- illetve szakorvosi ellátást nyújtó szolgáltatók számára készített program. Teljes testreszabhatósága révén minden szakterület dokumentációjának vezetésére kiválóan alkalmas. Beépített moduljai által előjegyzésre, számlaadásra és az előírt MOJ jelentésére is alkalmas.  

Szakorvosoknak

Szakorvosi ellátást nyújtó szolgáltatók számára készített program. Egy programban különböző szakterület orvosai is vezethetik adataikat. A szokásos dokumentációvezetés mellett elkészíti a járóbeteg-szakellátás teljesítményjelentését.

Üzemorvosoknak

Cégadatok vezetésére, munka- és egyéb alkalmassági vizsgálatok dokumentálására, gondozási és prevenciós feladatok ellátására készített programváltozat. Időszakos vizsgálatok szervezését megkönnyítő listázásokkal és a szokásos éves KSH jelentés modullal bővített rendszer. 

Gondozóintézeteknek

Bentlakásos intézményeknek készült program. A szokásos alapellátási modulokon túl, a speciális igényekhez bővített rendszer lehetőséget ad az intézmények gyógyszerfelhasználásának vezetésére és elszámolására is. Az intézményben dolgozó háziorvosok a beépített adatátviteli modullal kiegészíthetik saját praxisuk tételes betegforgalmi jelentését, valamint a bejáró szakorvosok elkészíthetik MOJ jelentésüket. 

Ügyeleteknek

Központi háziorvosi ügyelet és a változó telephelyű ügyeleti ellátások dokumentálására egyaránt felkészített rendszer. A körzetbe tartozó háziorvosi rendelőkkel kapcsolatot tartó modulja segítségével automatikusan képes naprakészen tartani a körzet személyi adatbázisát. Üzenő rendszere által az ügyeleten megjelent személy háziorvosa információt kaphat betege ellátásáról.